Работим за България! В с. Баня с министър Росен Желязков съобщихме добрата новина за ремонт на важна пътна отсечка

0
236

Среща с прекрасните хора на с.Баня!

Истинската политика се прави винаги близо и в тесен диалог с хората, запознавайки се с проблемите им.
В слънчевата събота заедно с еврокомисар Мария Габриел, евродепутат и областен координатор на ПП ГЕРБ Андрей Новаков, Росен Желязков водач на листата на коалиция ГЕРБ- СДС за област Благоевград, Красимир Герчев кмет на община Разлог, д-р Мария Копанарова председател на общински съвет посетихме с.Баня.
Добрата инфраструктура, добрата свързаност е важна предпоставка за развитие на населените места, а за с. Баня като утвърдена СПА дестинация ще доведе повече гости, ще засили инвестиционния интерес с повече работни места и по-високи доходи на заетите в сектора.
Като израз на добрата връзка между централна и местна власт в с. Баня се осъществява важен инфраструктурен проект на стойност 1 500 000лв.- основен ремонт на ул. “ Ангел Даракчиев“ и ул.“19- а“.
С удовлетворение посрещнах обявяването от министър Желязков на предстоящ ремонт на улицата с дължина 1,5 км. по протежение на селото, част от републиканската пътна мрежа – една от най-важните ми задачи за изминалия мандат на Народното събрание.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments