ЗА ПРЕЦИЗНА И БЪРЗА ДИАГНОСТИКА ОБЩИНА РАЗЛОГ ОСИГУРИ ВИСОК КЛАС ИНЖЕКТОР ЗА СКЕНЕР В МБАЛ РАЗЛОГ

0
134

Община Разлог закупи инжектор за скенер за диагностика, с което значително се увеличават диагностични възможности на болницата.

Докато в условията на нативен контраст диагностичната стойност е около 70%, при контрастното изследване тази стойност е 95%. Чрез новата апаратура се разширява и обемът като вид изследвания. 
„С инжектора се осигурява прецизна и бърза диагностика – условие за успешното лечение на пациентите.“ – каза зав. отделението по образна диагностика д-р Рускова и заедно с управителя на МБАЛ Разлог д-р Велев благодариха на Общински съвет Разлог и на кмета Красимир Герчев за подкрепата и цялостното модернизиране на болницата. 
„Поредната инвестиция на община Разлог в МБАЛ Разлог е изключително важна и значима. – сподели кметът на община Разлог Красимир Герчев .
От една страна улеснява болницата и лекарите в диагностиката, от друга – повишава успеваемостта на лечението на пациентите, но не по-малко важно е, че пациентите ще правят необходимите изследванията тук, без да се изпращат в други лечебни заведения.“

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments