Община Банско организира пролетно почистване

0
74
Община Банско тази година отново организира традиционното пролетно почистване на частните и обществени терени. То ще стартира в периода от 22.03.2021г. до 05.04.2021 г., като администрацията приканва всички жители на града да вземат участие и да почистят прилежащите пространства около своите домове и градини.
За събирането и извозването на отпадъците, ще бъде предоставена безплатна техника, която ще минава по утвърдения от община Банско график за организирано сметосъбиране на битовите отпадъци. В тази връзка е необходимо жителите да предприемат действия за изнасяне на събраните растителни и други отпадъци от градините и дворовете, да ги поставят на тротоарите пред домовете си в деня на обслужване на кофите за битови отпадъци и да помагат за товаренето на отпадъците в камионите, които ще ги събират . За събраните от почистването строителни отпадъци от ремонтни дейности, земни маси и едрогабаритни отпадъци, нуждаещите се могат да се обърнат за заявка на 4 куб. контейнер на тел. 0896655577.
Молим всички граждани, които ще вземат участие, предварително да поставят отпадъците в торби или чували с цел предотвратяване разпиляването им, а също така по – лесно и бързо товарене на камионите.
Може да бъде изображение с на открито
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments