„Заедно в подкрепа на бизнеса и работа посветена на развитието и на най-малките населени места“- Александър Мацурев

0
29

Заедно с водача на листата на коалиция ГЕРБ – СДС на 01 – МИР Благоевградски Росен Желязков, областния координатор на ПП ГЕРБ Андрей Новаков и колеги разговаряхме за плановете на производствата на цех за машинообработка в село Баня и завод за минерална вода село Баничан.
От цеха за машинопреработка в село Баня и компанията за производство на минерална вода изразиха задоволство от възможностите, които им е предоставила програма „ Иновации и кокуретноспособност“ , по която са получили средства.
Държавата е подкрепила и компанията за минерална вода по програма „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“. Обиколката ни продължи през село Огняново, където след 10 дни стартира ремонта на отсечката Господинци – Огняново, проект много важен за региона. Убеден съм, че формулата за успех и просперитет на тези населени места е тясното сътрудничество между местната и държавната власт, а продължаващите инвестиции в инфраструктура и водопроводна мрежа са предпоставка за благоприятна среда за развитие на бизнес и съответно по-високи доходи за населението.
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments