Официално откриване на Wine and Spirits Fest Bansko

0
24

Wine & Spirits Fest Bansko започва днес от 13:00 часа в Kempinski Hotel Grand Arena Bansko в две зали Витоша и Пирин.
Посетителите на изложението ще дегустират разнообразни вина от изтъкнати винарски изби от всички краища на България и други страни, както и спиртни напитки от Балканите и света. Ще могат да договорят търговски условия за разпространение или да си закупят продукти на място на специални цени.
В 16:00 часа днес, зам. кметът на община Банско г-н Костадин Атанасов, заедно с г-н Костадин Даракчиев от страна на домакините и г-н Ивайло Жеглов, от страна на организаторите, официално ще открият събитието, насочено към туристи и гости на Банско, търсещи нови усещания и изискан стил.
Събитието ще продължи до 21:00 часа на 01.02.2019 и ще даде възможност на двама от посетителите на фестивала да спечелят – колекционерски бутилки вино „‘Dornish Wine“‘ от сериала на НВО Game of Thrones и вино № 8 Христо Стоичков.
Бутиковите винарни на Wine & Spirits Fest Bansko са: Вила Юстина, Винекс Преслав, Винарско имение Драгомир, Four Friends, Black Sea Gold Pomorie, Винарна Свищов, Кубера, Glushnik Vineyards и Haralambievi Family Vineyards and Winery. Голямо разнообразие на вина от Италия – регион Пуля от Аржентина (Dona Paula) и Чили (Santa Rita).
Лимитирани спиртни напитки ще има от Босна – дюля, кайсия, слива и други, Дестилерия Исперих, сръбски виняк, българска водка от хинап и китайска напитка от ферментирало сорго, Арменско бренди със златни частици, български занаятчийски джин и много други интересни и нови вкусове.
Kempinski Hotel Grand Arena Bansko /зали Витоша и Пирин/
31.01 – 01.02.2020
13:00 до 21:00 ч.

Wine and Spirits Fest Bansko 2020 се реализира с подкрепата и любезно съдействие на община Банско.

Facebook – Wine and Spirits Fest Bansko 2020
Билети на място или на: eventin.bg , Bilet.bg

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments