На вниманието на левскарите: ЦСКА-София слага козирка на трибуна в Панчарево

0
204

В Левски продължават да чакат козирката на Сектор “А” на стадион “Георги Аспарухов”. А от ЦСКА-София планират такава да се постави на трибуна на базата в Панчарево.

Там вече са завършени двата терена, както и трибуната, но предстоят още много допълнения към тях. В момента се работи по съблекалните и възстановителния център, които ще бъдат завършени през пролетта – вероятно до края на март. Вече е стартирана дейност и по вдигането на нови бунгала, но те са в доста ранна фаза.

Един от основните акционери в ЦСКА-София Юлиян Инджов разкри повече подробности около дейностите в Панчарево.

“Готови сме с трибуната, факт е, че имаме готовност и желание да построим и козирка към нея. Но това ще се случи, след като получим базите за по-дълъг период от време. Дотогава няма как да има дейности в тази насока”, каза Инджов пред вестник “Тема Спорт”.

“Усилено върви работата по съблекалните, като те ще са готови през пролетта. Надявам се това да се случи във възможно най-кратки срокове. Отделно стартирахме дейност и по бунгалата. Разчетите ни са те да са готови до края на месец май. Съблекалните трябва да бъдат завършени по-рано. По възстановителния център също се работи и се надяваме да е готов също в ранната пролет. Общата инвестиция не я знам в точни размери, Гриша Ганчев най-добре би могъл да посочи сумата”, добави Инджов.

 

от TOPSPORT

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments