Когато да управляваш своят град е мисия, която изпълняваш с отговорност, хъс и желание

0
156

Да работиш с кмет, за когото работата му е мисия, призвание, и стремеж да изпълни отговорности, ангажименти, и остане верен на принципите си – отговорност, човещина, професионализъм, е чест, и удоволствие, което носи удовлетворение. 
Днес кметът на един град, който спечели всички големи призове за спорт, туризъм, развитие, и европейска визия празнува своят рожден ден.

Георги Икономов кметът на Банско е човекът, който показа, че да си кмет, на своят град, наистина е мисия и призвание. За гражданите, на Банско, за нас, хората, които работим с него, е важен фактът, че и в трудности, и  в радост Георги Икономов запазва линия на управление и поведение. Да бъде строг но справедлив, да бъде отворен за всички, които имат идеи, желание за работа, и съпричастен с нуждите и проблемите на хората. Пример за това е фактът, че хората, които са сезонни работници  в сферата на туризма, могат да разчитат на грижите за децата си в открита група в детските градини, за тези, които не са жители на Банско, а заети само през зимният сезон.

През последните години Георги Икономов показа какъв трябва да бъде един български кмет. Градът, който управлява е не само зимна столица на  Балканите, европейски град на спорта, и най-добър ски курорт, но и едно отлично място за живеене.
Честит рожден ден,г-н Икономов!!!
 Дерзайте все така с упоритост, вещина, хъс, и желание да развивате своят град, с мисъл за хората, и в името на Банско.

Екипът на Пирин инфо 

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments