Кметът на Белица с отворено писмо относно действията на група общински съветници

0
182

ОТВОРЕНО ПИСМО

ДО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ И ГРАЖДАНИТЕ НА БЕЛИЦА

С огромно съжаление Ви уведомявам за действията на група общински съветници от Белица с изключение на Христо Дунгьов, които за пореден път гласуваха против развитието на родния си град Белица. На последното заседание на общинския съвет, проведено на 23.11.2016 г. , общинските съветници Иван Стойчев, Мустафа Калъчов , Ибрахим Юрук от ПП „ ГЕРБ „ и Хасан Илан от „ЕВЕТ за Белица”, Карамфил Джембазки, Мустафа Чавдарин, Салих Юсаин от ПП „Обединена България”, гласуваха против капиталовите разходи в размер на 568.700 хил.лв. определени за реконструкция на пътната инфраструктура – улична мрежа на града, която е в лошо състояние.
Недоумението и разочарованието ми е от факта, че тези хора гласуват винаги против без дори да обосноват вота си, ей така на инат.
С откритото си писмо , заявявам съвсем отговорно, че постъпките им по никакъв начин не биха спрели мен и екипа ми, който подкрепя действията ми по пътя към развитие на общинския център – Белица и общината като цяло.
На тези които гласуват винаги против им казвам : Да са живи и здрави. Аз и екипа ми ще продължим, въпреки трудностите които постоянно ни създават. Устремено ще вървим по начертания път към развитие на община Белица.

С УВАЖЕНИЕ,
РАДОСЛАВ РЕВАНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА БЕЛИЦА

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments