Кметът на Банско Георги Икономов с приз за най-значим принос за развитието на туризма за 2016 г.

0
147

Кметът на община Банско Георги Икономов бе награден за „Кмет на 2016 г. с най-значим принос за развитието на туризма“. На тържествена церемония, Българската хотелиерска и ресторантьорска организация раздаде годишните си награди за професионални постижения в областта на туристическия бизнес. Зам.-кметът на Банско с ресор туризъм – Александър Мацурев, прие отличието от името на кмета, дадено за усилията и постигнатите резултати за популяризирането и развитието на туризма в Банско.
Церемонията за връчване на годишните награди на БХРА бе открита от министъра на туризма Николина Ангелкова, която сподели пред гостите от бранша, че „Наградите на БХРА са символ на висок професионализъм в туристическия сектор и са особено ценни, защото се връчват от колеги на колеги”. Сред гостите на събитието бяха още министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, заместник-министърът на околната среда и водите Атанаска Николова, председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в Народното събрание Петър Кънев, представители на браншови структури.
БХРА е първата професионална организация в България, която от 1996 г. връчва Годишни награди за най-добри постижения в областта на хотелиерството, мениджмънта и ресторантьорството.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments