14 000 на крака в зала Арена Армеец за Цвети Стоянова

0
206

Гимнастичката Цветелина Стоянова дойде в зала „Арена Армеец“, за да наблюдава бенефиса на националния ансамбъл по художествена гимнастика. Златните момичета ще разкажат на публиката последните 8 години, в които взеха 81 медала и които завършиха с бронз от Олимпиадата в Бразилия.
Красивата Цвети Стоянова, която на 14 юни падна от шестия етаж на блока, в който живее с баба й, бе в публиката. 14-те хиляди в залата аплодираха бурно момичето, което се изправи на крака в крайно емоционален момент.
Златните момичета на България – СНИМКИ
Присъствието на Цвети тази вечер беше под въпрос, но нейният приятел, вратарят на “Локомотив” София Александър Любенов, публикува снимка в своя профил във “Фейсбук”, от която става ясно, че двамата наблюдават спектакъла от една от специалните ложи в залата.
На нея Цвети показва прекрасната си усмивка и сърце, оформено с длани.
Тази вечер най-успешният ни национален отбор по художествена гимнастика изнася последното си представление пред публика в препълнената зала „Арена Армеец“ в София. Най-голямата зала в България се оказа недостатъчна, за да побере всички желаещи да зърнат грациите. Предварителните очаквания бяха да дойдат над 14 хиляди зрители.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments