“Мениджър за един ден” в общинска администрация в гр. Гоце Делчев с участието на ученици от НПГ “Димитър Талев”

0
208

За поредна година НПГ „Димитър Талев“ съвместно с общинската администрация в Гоце Делчев ще се включи в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България – „Мениджър за един ден“.

По време на това очаквано с вълнение от младите хора събитие, утвърдени професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот и висши държавни управници ще дадат невероятната на младежите от НПГ “Димитър Талев” да се запознаят с реалната работа на съответната организация.

Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините потапят своите „мениджъри за един ден“ в работното си ежедневие, показват им отвътре как работи техният сектор и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.

Инициативата е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията. Утре 17.11  от 09,30 часа 9 ученици от Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ ще заемат своите „работни позиции“ в Общината и в рамките на един работен ден ще „управляват“ Гоце Делчев и региона.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments