Цачева към Радев: Вие шегувате ли се?! Чешмеджиева се мъчи да угаси страстите!

0
155

Дебатът между кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева и опонентът й ген. Румен Радев от БСП, който се предава пряко по БНТ продължава да е остър.
Двамата спорят почти по всички теми, залегнали в платформата им.

“Вие шегувате ли се г-н Радев, наистина ли смятате, че може да прочетете едно постановление по-добре от мен”, реагира Цецка Цачева, докато двамата обсъждаха темата за бежанците.

“Идете на Лъвов мост и пребройте бежанците, явно бъркате тотално ситуацията в България. Германия въвежда вече лимит за бежанците”, отговори й ген. Радев и след това нападна Цачева за лагера в Харманли, където има епидемия.

В един момент Цецка Цачева реагира остро към Радев и му каза:

“Разликата между мен и вас е, че когато не мога да убедя колегите си от мнозинството на една идея, аз не напускам, а оставам. Вие избрахте друг вариант на развитие.”

“Когато се продават националните интереси на България имаш две възможности да се примириш, или да се бориш”, заяви ген. Радев.

В този момент спорът между тях стана толкова разпален, че водещата Добрина Чешмеджиева не можеше да ги прекъсне. Кандидатът на БСП започна да прекъсва Цецка Цачева и двамата започнаха да спорят на тема армия и авиация.

“Как ще бъдете обединител на българската нация, като делите нещата на “ваши” и “мои”, попита Цачева.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments