ЦСКА със зимна селекция за $ 1 млн.! Ето как Ганчев я прави възможна

0
166

ЦСКА ще направи страховита зимна селекция, с която да вдигне чувствително нивото на отбора, научи 7DniCSKA.bg! Предстои привличането на четирима супер класни играчи, по трансферите на които вече се работи.
И всичко това е възможно, благодарение на свършеното в последните месеци от Гриша Ганчев и ръководния екип на ЦСКА по отношение на привлечените чужденци.

През лятото да подпишат с ЦСКА договор са отказали една дузина класни играчи. Причината – техните мениджъри не искали и да чуят за клуба, заради ужасяващата му слава на скандален платец. Това е основната причина, а не проблемите с УЕФА до 3-ия кръг, да се вземат наистина много качествени нови играчи. Така се е наложило Стойчо Стоилов и Данаил Ганчев да спасяват положението с португалските играчи, убедени от познат на тях мениджър, да отидат в ЦСКА.

Сега обаче през зимата ще е доста по-лесно. На „Армията“ няма нито една забавена заплата, нито един неизчистен проблем както с бъгарските играчи, така и с чуждестранните. Неслучайно футболист, който лятото е отказал дори да преговаря с ЦСКА, сега е готов да играе в Борисовата градина.

В Борисовата градина имат бюджет от 1 милион долара за нови играчи, разкриха наши източници.

 

от 7 дни ЦСКА

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments