“По време на управлението на ГЕРБ земеделците получават помощ от държавата и Европа”, каза зем. производител при посрещането на Цецка Цачева в Разлог

0
352

Самодейна фолклорна група от 17 разложки баби посрещна в Разлог кандидатa за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, председателя на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатите Мария Габриел, Андрей Новаков и Андрей Ковачев и депутатите от Благоевградска област. „Трябва да вървим в една посока, хванати ръка за ръка всички заедно – местната власт, парламентът, правителството, президентската институция“, каза Цецка Цачева пред хората в Разлог, които се спираха да говорят с нея по време на обиколката в центъра на града. Председателят на предизборния щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова хората да бъдат активни и да подкрепят най-добре подготвената президентска двойка – Цецка Цачева и Пламен Манушев. „Няма да говорим срещу нашите опоненти, защото България днес има нужда от обединение. Цецка Цачева е доказала в работата си като председател на Народното събрание, че може да води диалог и да обединява различното мнение по важни за страната теми“, каза Цветан Цветанов.
  “По време на обиколката в центъра на Разлог жена, която се представи за земеделски производител, се спря при Цецка Цачева и Цветан Цветанов, за да благодари за направеното от ГЕРБ и премиера Бойко Борисов. „Преди управлението на Бойко Борисов нямаше пари, нямаше субсидии за земеделците, а сега получаваме всякаква финансова помощ – от държавата и от Европа. Затова не искаме България да се управлява от други „експерти“ като Орешарски“, каза жената. ”  В центъра на Разлог кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева поднесе цветя на паметника на Васил Левски.

 

източник 24 часа 

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments