Емил Кошлуков с много интересен коментар за концерта на Слави Трифонов

0
144

Емил Кошлуков също реши да коментира концерта, организиран от Слави Трифонов, който ще се проведе тази вечер на “Орлов мост” в столицата. Коментаторът от “ВИП брадър” сравни протестите за свалянето на правителството на Пламен Орешарски с днешния митинг-концерт на шоумена в подкрепа на референдума на 6-и октомври.
Публикуваме мнението на Емил Кошлуков без редакторска намеса.

“70-те човека, които затваряха Орлов мост цяла година, сега са възмутени, че 70 000 го затварят за един ден. Представям си човек, който пикае на ъгъла на Витошка и Патриарха, свършва, вдига си ципа, отстъпва назад и нагазва в лайно: – Как може да серат в центъра на София бе, егаси селяните!

И сега спорът тук е, че оня, дето пикаел, пиел изискано зелен чай с джинджифил, а другият ял кисело зеле. Ерудирани, съдържателни дебати вървят, да ти е драго да ги четеш.
А смешното е, че каузата е една – и свалянето на Орешарски, и референдумът за смяна на избирателната система. И двете са задължителни. Едното стана, дано да стане и второто.

А свободата да говориш и да правиш митинги е за всеки.

Ако Райна Кабаиванска организираше събитието, и вместо чалга пееше Тоска, по-леко ли щеше да е движението по Цариградско? Може да не ми харесва Слави, но правата му са същите като моите. Другото е комунизъм.”

 

от БЛИЦ

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments