Лили Иванова хвали кмета на Благоевград, купил билети от джоба си, а не от бюджета

0
181

Примата Лили Иванова направи един невероятен концерт в Благоевград. На него тя похвали кмета на Благоевград Атанас Камбитов, защото била впечатлена от постъпката му. От сцената тя каза -„Благоевград има един невероятен кмет“. „Искам да му благодаря от цялото си сърце“, каза Лили Иванова, като даде за пример постъпката на д-р Атанас Камбитов, който не се е възползвал от поста си, а е откупил със собствени средства билети, които е раздал на служители в детски градини, училища, социални домове, които не са имали възможност да си закупят билети за концерта на българската звезда.

„Вие не знаете, но на моите концерти, гледат да не си купят билети, а вашият кмет е закупил и му благодаря от сърце. Трябва да ви кажа, че никой не го е направил в тази държава досега“, каза още Лили Иванова.

Последваха бурни овации в знак на признание на нейните думи.

След края на концерта Лили Иванова се срещна с кмета д-р Атанас Камбитов, който й връчи почетен знак на Община Благоевград, грамота „100 години Свобода“ и невероятен букет от бели рози.

„Вие заслужавате да бъдете примера за нас. Благодаря Ви! Най- искрено Ви поздравявам. Вижте хората как Ви приемат. Нищо по- чисто няма от обикновения човек и реакцията му, а хората Ви обичат!“, каза развълнуван Камбитов. Той лично покани примата на българската музика да бъде специален гост на следващото издание на „Francofolies. Blagoevgrad”.

Сред публиката в залата бяха заместник-председателят на 43-то Народно събрание Димитър Главчев и зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев, депутатът Даниела Савеклиева и други.

 

източник: ТРУД

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments