Мале, мале, какво направиха Спас Русев! Айде честито, динамовци!

0
200

Откакто в България се води, че има някаква демокрация, Динамо София се подхвърля от ръцете на гръцкия комунист и кредитен милионер Томас Лафчис в тези на опасния за държавната ни сигурност Майкъл Чорни, след това на агента на ДС Тодор Батков, за да дойде Делян Пеевски, а сега и шофьорчето от УБО Спас Русев.

Този последният направо бе пометен от Едвин Сугарев, една от малкото останали неопетнени фигури на прехода. Ето как политикът разнищи Господина от Лондон.

Спас Русев е бил заместник-директор на Агенцията за чуждестранна помощ, в която Петко Симеонов е бил неин председател. Същевременно чрез неговата фирма „Ревис 5“ са продавани помощите на агенцията, като това е носело доста големи печалби. Оттам според мен е тръгнал началният капитал на г-н Русев. По-късно той напуска, а още докато е бил там е имало скандални факти, изнасяни в медиите във връзка с неговата дейност като заместник-председател.

Ай честито, динамовци! В ръцете сте на човек, който е продал дарен от чужбина хляб за гладните деца. Халал да ви е! Този наистина за Динамо е роден. Пардон, създаден.

 

от 7 дни ЦСКА

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments