Кирца, закривай си проектчето! ЦСКА е най– гледания отбор в България

0
203

Кирил Домусчиев две години се опитва да затрие ЦСКА, за да натрапи семейното си творение – Антибиотик, на столичната публика. Е, вече може да го закрива!

След вечното дерби, което се игра в събота пред над 25 000 човека, ЦСКА отново е на мястото, където е бил винаги! За ужас на душмани и ликвидатори, армейците са най-гледания отбор в България, показва таблицата на “Тема спорт”! Както впрочем бе и миналата година, когато те играеха във В група.

Червените водят убедително като домакин, събрал най-много публика от началото на сезона. До сега мачовете на ЦСКА са приели точно 44 150 зрители на стадион “Българска Армия” и на “Васил Левски. Всички останали отбори са далеч, далеч…

Гостуванията на “армейците” пък са възбудили интереса на 16 250 запалянковци. Тоест общо над 60 000 зрители са били от началото на сезона по стадионите, за да гледат ЦСКА!

При тези показатели е напълно закономерно с 6 040 зрители средно на мач ЦСКА да е най-гледания отбор в България. Това е с близо 1 000 повече от втория – Динамо и два пъти, че и отгоре над данните за третия състав – Ботев (Пловдив).

И още нещо. За ужас на Кирил Домусчиев, ЦСКА е три пъти по-гледан отбор от участника ни в Шампионската лига!

 

от 7 дни ЦСКА

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments