Важна информация за българските фенове относно мача Арсенал– Лудогорец

0
161

ПФК Лудогорец съобщава, че феновете, които разполагат с ваучери за мача с Арсенал в сряда (19 октомври) в Лондон, ще могат да ги разменят за билети в деня на срещата. Двата клуба постигнаха договорка да бъде отворена каса в близост до стадион „Емирейтс“, където притежателите на ваучери ще получат своите входни талони за двубоя от група „А“ на Шампионската лига. Гишето се намира в билетния център Хайбъри хаус на улица „Дрейтън Парк“ (Highbury House ticket Office) (снимката на новината). Касата ще отвори в 14,45 ч. и ще работи до 19,15 ч. Мачът започва в 19,45 ч.

За българските фенове са отредени четири сектора в югоизточната част на стадион „Емирейтс“ – 20, 21, 22 и 23. Привържениците задължително трябва да носят документ за самоличност при размяната на ваучерите с билети, както и при влизането на стадиона.

От съображения за сигурност по време на мача Арсенал не разрешава вкарването на знамена и трансперанти над един квадратен метър. Флагове с по-голям размер може да не бъдат допуснати от стюардите по входовете на стадион „Емирейтс“. Използването на трансперанти с нецензурни, обидни или политически послания е абсолютно забранено. Не се разрешава също така използването на пиротехнически средства.

Дръжки на знамена по изключение са разрешени, но трябва да са диаметър до 1 сантиметър. Такива могат да бъдат допуснати по преценка на проверяващите.
Деца, без значение от възрастта, влизат на стадиона задължително с билет.
„Емирейтс“ отваря врати за мача с Лудогорец в 17,30 ч.

Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете на стадиона. Служителите по сигурността са в правото си по всяко време да поискат от привържениците документ за самоличност.

Прецизните проверки около стадиона и по входовете важат не само за фенските сектори, но и за тези с билети от по-висок клас.

 

от ПФК Лудогорец

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments