Бански вестник откри новият си офис в компанията на партньори от общината, хотелиери, и журналисти

0
164

Банско е заслужено известно с прословутите си и вкусни бански мезета, чомлек, и други гозби, които омайват небцето.
Както и Банските старчета, вдигат от масата, със своите песни. Банско е и Пирин, и зимен оазис, но вече има още нещо с прозвището „Бански“, което си заслужава похвала.
„Бански вестник“, който от лятото на тази година информира жители и гости за най-интересното, актуално и значимо в общината. Съчетано със снимки от мястото на събитието, новини, и типичните бански закачки, „Бански вестник“ вече има своите верни читатели, последователи, и приятели. Даже и извън табелата на Банско.
И понеже Банскалии са известни, че могат и добре да работят, и хубаво да се забавляват, екипът на вестникът покани да вдигнат чаша за наздравица за нови успехи на вестникът, приятели, колеги журналисти, и партньори.
В посетителският център в Банско, се събраха ръководството на община Банско Георги Икономов, заедно със заместниците си Александър Мацурев, Сашка Въчкова, секретарят на общината Иван Кадев, партньорите от туристическият бранш, и приятели от медиите. Сред гостите беше и един от най-добрите партньори на репортерите, оперативна, прагматична, и винаги лъчезарно усмихнатата Магдалена Боянова технически секретар на община Банско.
Официално поводът беше откриването на собствен офис на „Бански вестник“, но понеже в Банско, освен да работят, забавляват се, са и  добри партньори, събитието бе съчетано с откриването и на офисът на туристическият съюз, което показа,че в Банско са намерили формулата – „Заедно работим, заедно се забавляваме, и успехите са в името на Банскалии, и нашите приятели и колеги“.
Кметът на общината Георги Икономов поздрави гл.редактор на вестникът Венета Тенева, с отлична оценка за постигнатото, и задоволство от случващото се, как бизнесът, администрацията, и медиите, работят заедно, в името на Банско.
„Изключително ми е приятно да поздравя главния редактор на общинския седмичник „Бански вестник”, Венета Тенева. За краткото време, в което изданието е на пазара, то се утвърди в града ни като надежден източник на информация и добро настроение. В България единствено община Бургас издава свой вестник. Радвам се, че в Банско е второто такова издание, което е безплатно за хората и е още една форма, чрез която да достигаме до тях и да повишаваме прозрачността за дейността на общината. Приветствам също местния туристически бизнес за първите стъпки към тяхното обединяване с новото споделено работно пространство” каза той и допълни, че ще продължи да подкрепя бранша за утвърждаване на курорта като целогодишна дестинация“ каза в словото си Георги Икономов.

Всеки понеделник, „Бански вестник“ ще продължи да информира читателите си, а за да видят, онова, за което четат, ще разчитат на точното фотографско око, и обективът на фотографа Георги Ангелов.
За няколко месеца от излизането на първият брой, екипът на „Бански вестник“ показа, че за тях няма пропуснати новини, уникалните фото разкази, и забавната страница, носят страшно приятни моменти в стил „Зад кадър“.
Успех колеги, все така с хъс и желание, и от все сърце Ви пожелавам след години, да съперничите като издание и на прословутият неделен брой на „Ню Йорк Таймс“. Вие си го можете, остава да продължите да го правите, така добре!!!

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments