Борисов: Радвам се, че хората в Смядово се оказаха разумни

0
174

Би трябвало всички политически партии да подкрепят активно програмата за саниране, заяви премиерът.

Радвам се, че хората в Смядово се оказаха разумни и не се подведоха на лъжите, изричани срещу нас във връзка с програмата за саниране. Затова и ще живеят в обновени жилищни сгради. Това заяви премиерът Бойко Борисов в Смядово.
“Би трябвало всички политически партии да подкрепят активно програмата за саниране, защото в ремонтираните блокове живеят хора с най-различни политически пристрастия. Това са пари, които отиват пряко за българските семейства. В града има 13 панелни жилищни сгради, построени през периода 1980-1982 г. При стартиране на програмата за саниране общината бе една от първите в страната, които подаде документи за сключване на договори за целево финансиране за 6 жилищни сгради”, заяви той.

“Към настоящия момент вече има санирани 4 блока, а в други два се изпълняват строително-монтажни дейности. В началото на годината общината подаде заявления за финансиране и на останалите 7 сгради, като по този начин ще се постигне 100% саниране на старите панелни блокове в Смядово”, завърши премиерът.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments