Юбилейният турнир „70 години волейбол в Разлог“ събра на един терен 4 водещи отбори от България и Македония

0
188

Турнирът е посветен на 70-годишнината от основаването на ВК „Пирин“ Разлог. В него участват общо 4 отбора от България и съседна Македония.
Първият двубой бе между ЦСКА и „Марек“ в Спортна зала „Септември“, гр. Разлог. Във втората среща от първия ден на турнира играха ВК „Пирин“ и ОК „Ветерани“, гр. Струмица, Р Македония.
Поздрави към играчи и публика поднесоха Станислав Николов-ген.секретар на Българската федерация по волейбол, кмета на Община Разлог и дългогодишен волейболист във ВК „Пирин“ инж. Красимир Герчев, старши треньорът на ЦСКА Александър Попов. Станислав Николов и Александър Попов връчиха плакети на инж. Герчев и председателя на УС на ВК „Пирин“ д-р Радко Тумбев, които ги приеха от името на всички волейболисти, които играят и са играли в отбора. Статуетка бе връчена и от Емил Стоянов-регионален отговорник на Регион „Струма“ към БФВ и президент на ВК „Велбъжд“, гр. Кюстендил. Инж. Красимир Герчев сподели, че за него е чест, че на юбилейния турнир гостуват знакови отбори, които заедно с волейболистите на ВК „Пирин“ отбелязват годишнината. Той пожела още много години просперитет за волейболния клуб и здраве на всички волейболисти и техните треньори. Танцов поздрав поднесоха и танцьорите от Танцов клуб „Силвана денс“, с ръководител Силвана Ханджийска.
Гости на мероприятието бахя още д-р Мария Копанарова-председател на ОбС-Разлог, зам.-кмета по социални дейности инж. Венцислав Гърменов, Димитър Крънчев-секретар на Община Разлог, деятели на волейбола от България и волейболисти-ветерани от гр. Струмица, с които ВК „Пирин“ поддържа добри приятелски взаимоотношения.
Утре турнирът продължава с двубои за 3 и 4 място от 14.00 ч., а от 16.00 ч. е срещата за 1 и 2 място. Официалното закриване на волейболния турнир е от 18.00 ч.
Срещите се играят в Спортна зала „Септември“, а входът е свободен.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments