Общинският съвет в Разлог заседава днес от 14.00ч .

0
158

 В дневният ред са включени за разглеждане общо 39 точки. Съветниците трябва да се произнесат по предложения за създаване на  общинско предприятие „Депо Разлог“, Издаване на разрешително за водовземане на минерални води от находище „Гулийна баня”, с. Баня, община Разлог, както и промяна на списъка за капиталови разходи и бюджета на община Разлог за 2016 г. Промяната се налага след като предвидените  средства в размер на 50 000 лв  за отчуждаване на парцел  се пренасочват за друг обект – изграждане на паркинг в кв. “Саровица “. Жители на квартала са подали искане за изграждането му   още преди време, изготвен е и проект. Тъй като има забавяне в процедурата за отчужаване на парцелът, а средствата са предвидени като разход, ще бъдат пренасочени за обособяването на паркингът, за да не бъдат загубени.
Община Разлог ще участва със съфинансиране в размер на 2 400лв от обща сума 24 000 лв за модернизиране на кухненско оборудване в домашен социален патронаж. Ще бъдата закупени нови енергоспестяващи уреди, които и ще улеснят работата на кухненският персонал на домашният социален патронаж . 
По време на редовното си заседание днес съветниците ще гласуват и предложения за предоставяне на земя под наем от общинският поземлен фонд, както и изменение и допълнение на Наредбата за определяне размера на местните данъци на територията на Община Разлог.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments