Организация Лудогорец– Пари Сен Жермен

0
170

ПФК Лудогорец съобщава на всички фенове, които ще гледат на живо мача от група „А“ на Шампионската лига срещу френския гранд Пари Сен Жермен в сряда, че същия ден стадион „Васил Левски“ отваря врати в 19,45 ч. Клубът призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете, където ще има сериозни мерки за сигурност. Клубът ще вземи всички необходими мерки, за да няма струпване по пътеходите и аварийните изходи.

Касите на „Васил Левски“ (на улица „Гурко“ и на улица „Граф Игнатиев“) ще работят до 20,45 ч. ПФК Лудогорец напомня, че билети се продават в мрежата на Ивентим и на всички бензиностанции OMV в България. Клубът призовава феновете да се възползват от предварителната продажба на билети.

Важно! На Националния стадион няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, както и с бутилки. Расиските скандирания, както и използването на лазари от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземани.

По всички входове на „Васил Левски“ ще има кетъринг зони, а на три места около стадиона ще се продават фенартикули на Лудогорец.

ПФК Лудогорец съобщава, че фенове под 18 години могат да присъстват на мача само с придружител и след попълнена декларация. Такива ще бъдат оставени на касите на „Васил Левски“. На стадиона ще се допускат деца до 5-годишна възръст без билет, но без право на място.

 

от LUDOGORETZ

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments