4 избирателни секции повече в Банско за изборите за президент през ноември

0
172

Във връзка с предстоящите на 6.11.2016 г. избори за президент и вицепрезидент, провеждането на същата дата на национален референдум и на основание чл. 44, ал. 2 от ЗМСМА и чл. 8, ал. 2 от Изборния кодекс, кметът на община Банско издаде заповеди за промяна на номерацията на избирателните секции, както и за техния обхват. Важна информация за гласоповавателите в общинският град на Банско гр. Добринище , и съставните села, следва да  имат предвид, че броят на секциите е увеличен, а обхватът, т.е. адресите, попадащи в съответната избирателна секция, не съвпадат с тези досега.
Общинска администрация – Банско препоръчва на жителите си да направят необходимата справка след публикуването на избирателните списъци на официалната електронна страница www.bansko.bg, на входа на Читалище “Никола Вапцаров” – Банско, на витрините на Пенсионерски клуб – Банско и на входа на Читалище “Димитър Благоев” – Добринище.
Направените промени в броя и обхвата на избирателните секции на територията на общината са продиктувани от мотивите за намаляване на броя гласуващи в една избирателна секция и възможността за струпване на чакащи да упражнят правото си на глас.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments