Кметът на община Белица Радослав Ревански уважи лично празникът на учениците в двете средни училища в Белица

0
193

Кметът Радослав Ревански и общинското ръководство присъстваха на откриване на учебната 2016 г. в СОУ „Св.св.Кирил и Методий” и Гимназия „Никола Вапцаров”
Въпреки малката времева разлика на обявения за откриване първи учебен ден , кметът на община Белица Радослав Ревански и общинското ръководство присъстваха и в двете средни училища.
В словото си кметът Ревански сподели пред многобройните присъстващи учители, родители и близки на учениците, че един от най-важните приоритети на общината ни е образованието .Осигуряването на добра среда за образование и развитие на младите хора на Белица е позиция, която всички ние трябва да отстояваме с ясни правила и ангажименти.В общината ни работят едни от най-добрите учители. Факт е, че почти няма ученик който да е завършил средното си образование да не е постъпил във висше учебно заведение и аз се чувствам горд от това!
В словото си кметът Радослав Ревански, пожела на първокласниците и учащата се младеж много здраве, сили и воля. Много търпение и да помнят, че най-строгия учител е живота , най-мъдрия учител е книгата , а най-любимите ни учители от днес ще ни подсказват за живота и за мъдростта чрез книгите.
Честит първи учебен ден , скъпи първокласници, учители и ученици !
Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод началото на новата учебна година!
За нас, ръководството на община Белица е чест и гордост, че в учебните заведения на територията на община Белица се възпитават и изграждат умни, трудолюбиви и успешни млади хора, благодарение на Вас учителите !

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments