Децата на Разлог посрещнаха като истински празник първият учебен ден на учебната 2016/2017

0
159

Със специална програма бе поставено началото на новата учебна година и в училищата  в община Разлог, а по повод празничния ден градоначалникът на Разлог инж. Красимир Герчев изпрати поздравителни адреси до учебните заведения. 
Кметът Герчев поздрави лично всички ученици и учители, като гостува по малко във всички училища в града. На учителите той пожела дръзновение, и все така с ентусиазъм да работят с децата, на учениците стремление, успехи, здраве, и много нови знания и приятелства. На родителите кметът на Разлог пожела търпение, вяра в учителите, и ги увери, че общината, както и всички учители и директори стоят зад нуждите на техните деца в училище, и ще бъдат положени още и още усилия за най-добри условия в класните стаи, и възможности за обучениие на техните деца.
По традиция още в сутрешните часове дворовете на школата в Разлог се изпълниха с развълнувани учители, родители и ученици. Безспорно обаче най-емоционален моментът беше за първолаците, които за пръв път прекрачваха прага на училището. На празник, като на празник, и 204- та първокласници получиха много подаръци.   От Община Разлог книжка, скицник и моливи, от Ротари клуб Банско-Разлог топки, от училищните ръководства книжки, несесери от своите учители, учебни програми и мн.други.
Освен отлични условия за обучение, за децата и младежите в Разлог са осигурени и условия за спорт и занимания в свободното време.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments