Бодуров и Ганчев преговаряли

0
153

Централният защитник Николай Бодуров се съгласи да коментира своето бъдеще пред „Тема Спорт”. В момента той е в България и изчаква оферти от чужбина. 30-годишният бранител потвърди, че е водил разговори с ЦСКА, но все още не е дал отговор на клуба. Очакваше се днес Бодуров да каже окончателно къде ще играе, но по всичко изглежда, че това няма да се случи.
„Честно казано, нямам голямо желание да се връщам в България. Още имам възможност да играя в чужбина и предпочитам да продължа кариерата си там. Получих някои обаждания, водил съм разговори, не е като да нямам варианти, но искам да изчакам още малко. Поне след седмица-две ще взема решение къде да продължа кариерата си”, каза Бодуров.
„Факт е, че се чух по телефона с Гриша Ганчев за ЦСКА. Ние се виждахме с него по-рано през лятото, но само дотам. Ще видим какво ще стане, но пак казвам, че ми е приоритет да играя в чужбина”, добави Бодуров.
„Малко е късно да си търся нов отбор, но няма значение. Предпочитам да избера внимателно, вместо да се хвърля в дълбокото”, коментира още Николай Бодуров.
В края на август той разтрогна договора си с английския втородивизионен Фулъм, след като изкара пролетта под наем в датския Мидтиланд. Бодуров се надява и сега да получи предложение от скандинавската страна.
Бранителят, който има 35 участия и 1 гол за националния отбор, напусна българското първенство през лятото на 2014 г. след 5-годишен престой в Литекс. Той започна кариерата си в Пирин 1922, а след това игра и за Пирин Благоевград, преди да отиде в Ловеч.

 

от TEMASPORT

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments