От Нефтохимик с три въпроса към СК

0
144

Ръководството на Нефтохимик задава три простички въпроса, към СК (съдийската комисия) на БФС. Тези три ситуации се оказаха решаващи в двубоя Нефтохимик – Левски.

До този момент ръководството на Нефтохимик не си позволява да коментира съдийските отсъждания на реферите, които не в един двубой решиха нещата в полза на съперниците на Нефтохимик. И сега няма да коментираме съдията, а питаме Вас, хората които трябва да оцените съдиите в мача Нефтохимик-Левски”, пишат от Пресслужбата на Нефтохимик след срещата от шестия кръг на Първа лига.

Ето и въпросите, предадени от Пресслужбата на Нефтохимик:

1. Имаше ли дузпа, при ситуацията във 2-та минута, когато Живко Петков остана сам срещу Йоргачевич и бе повален в наказателното поле от Александър Александров. В тази ситуация Александров бе последен в защитата. Има ли дузпа и червен картон за бранителя?

2. Има ли засада при първият гол на Левски, когато „поваления“ за дузпа футболист на Георги Костадинов излиза зад гърба на бранителите на Нефтохимик?

3. В същата ситуация рефера отсъди дузпа за Левски. На повторенията ясно се вижда, че Марко Ранджелович първо избива топката, след което Георги Костадинов пада на земята. Ако това е дузпа, онова във втората минута какво е?

Тези три ситуации повлияха тотално на резултата, именно поради тази причина желаем да получим отговори на тези въпроси. А каква ще е оценката на съдийската бригада, оставяме на Вас да прецените? Ниската оценка на реферите, няма да даде точки на Нефтохимик, но ще удовлетвори тези 5000 зрители на стадион „Лазур“, които след края на мача изпратиха с бурни аплодисменти своите любимци. Направиха го, защото играчите си свършиха добре работата, за разлика от реферите на двубоя!

 

от GONG

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments