Майкъла за привлечените футболисти в ЦСКА

0
148

Георги Илиев похвали нюха на Стойчо Стоилов за привличане на нови имена

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира освобождаването на Станислав Маламов, Самир Аясс и Йордан Йорданов, както и привлечените през лятото футболисти.

“Нормално е ЦСКА да маха футболисти, предвид каква селекция се направи. Тези три момчета свършиха отлична работа през миналия сезон, но в Първа лига вече амбициите са много по-различни. Може би решението бе малко прибързано, можеха да получат повече шанс за изява, но вече е късно да размишляваме по този въпрос”, каза Илиев пред “Тема Спорт”.

“Що се отнася до селекцията – Стойчо Стоилов за пореден път показва своята класа. Той много рядко бърка с чуждестранните попълнения. Сега виждам единствено футболисти със сериозни визитки. Всичките португалци, които дойдоха, са бивши юношески и младежки национали, а през изминалия сезон са били основни фигури в своите отбори. Джордан пък е доказано име в България, само да влезе във форма и е способен да осигури нужните голове. Безспорно най-впечатляващото попълнение е Станислав Манолев. Той е великолепен футболист, голяма класа за българското първенство. С тази селекция ЦСКА хвърля всички сили към титлата, така че феновете могат само да са доволни от привлечените играчи”, добави Майкъла.

“За мача с Дунав очаквам победа с минимум два гола разлика. Несериозно е да се притесняваме дали ще победим Дунав, въпреки че този отбор заслужава само адмирации за представянето си от началото на сезона. Но излизаш и биеш – ти си ЦСКА! За такива съперници дори не трябва и да се замисляш дали ще ги победиш”, отсече Георги Илиев.

 

източник LIVSPORT.BG

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments