Извънредно заседание на ОбС Разлог днес

0
178

Няколко проектни предложения за обновяване на пътища и улици в района готвят от община Разлог. Част от тях ще бъдат реализирани чрез  Програма за развитие на селските райони 2014-2020 година. Днес  от 14.00 ч ще се проведе изънредно заседание на Обс в Разлог, на което ще бъдат дебатиратирани следните проекти: п
Реконструкция и обновяване на общински пътища и съоръженията към тях както в града, така и в село Елешница,друго от предложенията предвижда да  се извършат ремонтни дейности на улици и съоръженията към тях в новото селищно образувание Пирин в местността Бетоловото, където вече има редица места за отдих, третият проект  предвижда поправка на улиците и тротоарите в град Разлог,четвъртото предложение е за рехабилитация и поправка на тротоари в село Баня, където също има немалко почивни бази.
Акцент в дебатите се очаква да бъде предложението на кметът на община Раазлог инж.Красимир Герчев за “Осъществяване на инвестиции за подобряване на образователната инфраструктура за цялостно подобряване на учебният процес на Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство в гр.Разлог.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments