Вижте за какво е разследван Спас Русев

0
157

Българинът обича да идват месии и да му говорят хубави неща. Като Симеон, като Бойко, като Марешки. По нищо не се различава и Спас Русев. Всъщност различава се, защото е разследван за нещо хипер гадно.
Веднага след промените у нас, Русев, който малко допреди това е слухтял и возил шеф от УБО, се впива в СДС. Осигурява роял за големия митинг на „Орлов мост“, получава нежна подкрепа от Юлия Берберян и Георги Марков.
И ето ти го заместник-директор на Агенцията за чуждестраннна помощ. Както ще признае по-късно началникът му Петко Симеонов, също ченгесарски кадър: „Зад Спас стояха специални хора“.
Днес Русев може би щеше да е достоен дядо с излежана присъда, ако не го извеждат овреме от страната през 1991 година. Тогава мляко от чуждестранна помощ, предназначено за българските бебета, се появява в…Африка, а пари от продадени помощи от Агенцията са внесени в Банка за Земеделски Кредит, където се труди съпругата на Русев!
Същата банка по-късно отпуска 5 милиона лева кредит на ФК Левски, които Томас Лафчис не връща и по-късно се налага 5 години да не влиза в България, за да изтече давността на престъплението.
Заради скандала с продаваното мляко в Африка започва разследване, Русев е обвинен от шефовете си, че е в дъното на скандала. Вместо обаче да бъде арестуван, младият перничанин е пратен…да се учи в Англия.
И ето ти го днес, говорещ за свят и чист Левски!

 

източник 7днифутбол

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments