Йорданеску призова за спокойствие

0
164

Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску коментира актуални теми около отбора. Специалистът бе на пресконференцията по представянето на новите футболисти.

„Трябва да имаме много решения в състава. Моето виждане е, че някои футболисти трябва да покриват повече от една позиции. Така може да имаме гъвкавост и може да се променят някои неща в отбора. Ние сме голям клуб и се нуждаем от атака, за да печелим трофей и трябва да стартираме от вратаря.

„Истина е, че казах, че може би се нуждаем от още един футболист, но вярвам на тази група, която сме в момента. Искам да запазя спокойствието на играчите и да не говоря за трансфери в момента. Трябва да съм наясно с тяхната физическа форма и ще направим някои тестове“, добави още Йорданеску.

Попитан за коментирания възможен трансфер на Матиа Курьор, специалистът отговори: „В близък контакт съм с Борда на директорите и собственика. Имахме дълъг списък в с футболисти. Обсъждахме някои имена, които са следени преди това от клуба, но трябваше да бъдем изключително внимателни и да вземем решение в интерес на клуба.“

 

източник topsport

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments