Договорите на новите в ЦСКА

0
146

ЦСКА представи трите си нови попълнения тази сутрин – Руй Педро, Рубен Пинто и Вилмар Джордан. Тримата в един глас се прицелиха в първото място и си пожелаха да изпълнят всяка поставена им от ръководството цел. А проверка на 7DF показа, че само така те ще успеят да си заслужат дългосрочни кариери на „Българска армия“.
24-годишният Пинто е под наем от Беленензеш и португалците го пуснаха под наем при „червените“, но ако в България му хареса и успее да се превърне в основна фигура в отбора, това може да се промени и следващото лято двата клуба да седнат на преговори за постоянен трансфер. В договора на Пинто няма клауза за откупуване.
28-годишният Руй Педро безспорно е с най-интересният договор. Той е подписал споразумение за 1+1 години, в което е записано, че решението дали втората година от контракта ще влезе в сила е изцяло на играча.
Добре познатият у нас Джордан е с договор за една година, но през зимата клубът и играча ще седнат на преговори за евентуалното негово удължаване с оглед представянето на нападателя до края на полусезона. Колумбиецът няма официален мач през последните 7 месеца и основната задача на кондиционния щаб на „армейците“ в Тетевен ще е да го вкарат в максимално добро състояние за двубоя с лидера Дунав след подновяването на първенството.

 

източник 7днифутбол

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments