Левски вече не е на Пеевски! Сега Пеевски е на Левски

0
182

Това може да се случи само в България! В просмуканата от Азис и изнасилена във „Фермата“ България!
Само в нея може Левски да се подарява за 80 стотинки от мафиота Чорни на адвоката му, от него на Пеевски, а сега от адвоката на Пеевски на бивш шофьор на УБО, станал мастит следдесетоноемврийски куфарен милионер.
Може би тук е време да припомним думите на генерал Атанасов от началото на века, когато той има смелостта да изгони Майкъл Чорни от България. Направи го във времена, в които все още вицепремиерът от ТЯХНОТО правителство Евгений Бакърджиев мечтаеше след мавзолея да затрие и ЦСКА, докато си пие уискито със световния бандит.
УЖАСЯВАЩАТА ИСТИНА ЗА НАДЗИРАТЕЛЯ В ПЕРНИШКО СЕЛО И ДНЕШЕН СИН СОБСТВЕНИК – ВИЖ ТУК
„Левски е касичка на руските тайни служби! Парите, които се въртят там отиват за плащане на по-специални неща, неслучайно около клуба има всякакви хора“, лаконичен бе генерал Атанасов!
Е, дойде време службите да си приберат отново касичката. Кои служби? Има ли значение дали са руските, българските, или всички заедно.
Иво Тонев излезе и призна човека, че с адвоката на Пеевски и строителчето от Пловдив дали за една година 2 милиона. А бюджета на Левски е 15! Другите 13 милиона откъде са, как влизат, за какво се харчат? Как ще се изплаща сектор за 6 години, като ходят по 100 души на него. Трябва да им направят билетите по 1000 лева! И имало един заем, дето щял да се оправя…
Т.е. досега в Левски беше страшно откъм прозрачност на парите, а от тук нататък ще е направо ужасяващо. Особено на фона на належащото опоскване на „Виваком“, където нещата все още са неизяснени. За което алармира и Цветан Василев, който много добре знаеше какво дава „виваком“ на Ботев и какво изсипва сега на Левски.
А когато има да се усвояват едни пари, веднага идват старците. Тези от УБО, от ДС…
Видяхте ли на какво приличаше „синя“ президиум в НДК? Най-отпред Христо Друмев. Шефът на НДК с името Борил е най-дълго работилият агент на мракобесната структура ДС – 31 години! До него – шофьорът от УБО Спас Русев. Някъде зад тях – дантеленият агент Николай, известен напоследък като новия близач на задника на Бойко Борисов.
Боже мой, това ли е святият и чист Левски, за който говореше обвиненият, че крал помощи за родните сираци „филантроп“ Русев?
А, да, говеждият възторг изби в друга посока – Левски вече не бил на Пеевски! Тъпанари, вие познавате ли Делян? Аз го знам от „Джей моделс“. И ще ви кажа, че е голям. Не само на кила, но и на ходове – досега Левски беше на Пеевски, сега Пеевски стана на Левски. Сладка работа! „Сините“ ще го гледат, „сините“ ще го издържат, „сините“ ще са неговата касичка!
Почакайте малко преди да мучите, скоро ще има интересни новини около „Виваком“…

 

източник 7 дни футбол

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments