Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне се срещне с активисти от Благоевградски регион.

0
190

Визитата му е насрочена за понеделник. Той ще бъде придружаван от народния представител и областен лидер на ГЕРБ Даниела Савеклиева. 

В 10:30 часа Цветан Цветанов ще проведе работна среща с областния предизборен щаб на ГЕРБ в офиса на партията в Благоевград. В 11:35 часа ще разговаря с кмета на Благоевград Атанас Камбитов в сградата на общинската администрация.
Цветанов и Камбитов ще направят оглед на санираните по Националната програма за енергийна ефективност блокове в града. 
В 15:00 часа Цветан Цветанов посети Гоце Делчев, където ще разговаря с ръководството на ГЕРБ и общинските съветници от партията в града. Срещата ще се проведе в офиса на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев.
Председателят на ПГ на ГЕРБ ще се срещне и с членове и симпатизанти на партията в Сатовча. Мероприятието ще се състои в офиса на ПП ГЕРБ в Сатовча с начален час 17:00 часа.
Последната спирка от обиколката му е в община Гърмен. В 19:00 часа Цветанов ще проведе работна среща с общинското ръководство на ГЕРБ и с активисти на партията. Срещата ще се състои в партийния офис на ГЕРБ в Гърмен, който се намира до сградата на Общината.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments