ЦСКА в преговори със сина на легендарен треньор

0
151

Ръководството на ЦСКА-София води преговори със сина на доскорошния селекционер на Румъния Ангел Йорданеску – Едуард. Младият специалист, който за последно бе начело на Пандури, е без отбор в момента. В случай че се стигне до договор с тима от “Борисовата градина”, 38-годишният наставник ще замени на поста подалия вчера оставка Христо Янев.
Наследникът на един от най-именитите специалисти отвъд Дунава е бил по-рано днес в София за финални преговори с ръководството на тима от “Армията”, твърди румънското издание “GPS”. Според информацията Йорданеску-младши, който до последно е водил разговори и с полския Лех (Познан), се очаква да изведе ЦСКА-София за първи тренировка в сряда.
Едуард Йорданеску ще е вторият румънски наставник в “Борисовата градина”. Съвсем кратък престой там през 2010-а имаше Йоан Андоне. Именитият специалист обаче си тръгна, след като мачът срещу Локомотив (Мездра) бе прекратен от фенове, нахлули на терена.
Решението да се назначи румънеца на поста означава, че напълно отпада вариантът ЦСКА-София да отхвърли оставката на Христо Янев. Заедно с помощниците си Владимир Манчев и Ивайло Петров младият треньор напуска „Българска армия“.

 

източник sportal.bg

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments