Забавна програма за най-малките в деня на детето в Банско

0
220

Община Банско е подготвила пищна програма за най – малките, по случай Деня на детето.
Честванията на Международния ден ще продължат три дни, като организаторите са предвидили мероприятия за всички възрастови групи.
1 юни ще бъде наситен от събития, които ще стартират още в ранните часове на деня. От 9:30ч. в детските градини в Общината ще бъде организирана забава с много интересни игри и изненади. По традиция, на същия ден от 10:00ч. ще бъде проведен риболовният турнир „Детето риболовец без дрога“. Интерактивен урок по родолюбие ще бъде представен от 12ч. в салона на читалище „Никола Вапцаров“. Денят ще завърши с безплатна кинопрожекция на два интересни детски филма – от 16:30 ч. – „Астерикс“ и от 18:00ч. – „Омагьосаната къща“.
Вторият ден от програмата е 4 юни. В съботната сутрин общинска администрация организират състезание по колоездене, което ще се проведе в градския парк – Банско.
Последният ден, 5.06 – неделя ще премине под знака на благотворителността. От 10:00 – 14:00ч. на централния площад в курортния град ще се проведе благотворителна акция на художничката Йорданка Янакиева – „Ридувай с Дани – подай ръка“, а събраните средства ще бъдат дарени на Дневния център център за деца с увреждания „Здравец“ в Банско.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments