петък, 5 юни 2020

Честит празник на община Сатовча! Бъдете здрави именици, служители на българската армия и земеделци! Д-р Арбен Мименов кмет на община Сатовча

Автор
Сряда, 06 Май 2020 14:04

Уважаеми жители на община Сатовча, приемете моите и на екипът ми поздравления и пожелания по случай празничните поводи, които обтелязваме днес:
Ден на храбростта и българската армия - 6-ти май, Ден на земеделците в България – 6-ти май, Ден на община Сатовча – 6-ти май и Християнският празник – Гергьовден – 6-ти май.

На всички жители и гости на община Сатовча, ветерани от войната и служители на българската армия, на всички земеделци и именици пожелавам здраве и дълъг живот, спорна работа, богата реколта, късмет и щастие в семействата и благополучие по домовете.

Предвид усложнената противоепидемична обстановка в цялата страна, препоръчваме предстоящите празници да се отбележат в домашна обстановка, в тесен семеен кръг, да не се приемат гости, както и да не се ходи на гости, за да не се създават предпоставки за разпространение на заразата COVID-19. Нека бъдем отговорни! Нека да се пазим взаимно, както себе си, нашите близки, така и околните! Бъдете здрави и се пазете! 

Д-р Арбен Мименов -кмет на община Сатовча

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.