сряда, 3 юни 2020

УЧИТЕЛ ОТ СУ-САТОВЧА, УДОСТОЕН С ПРИЗ „ИНОВАТИВЕН УЧИТЕЛ ЗА 2019 ГОДИНА“

Автор
Петък, 18 Октомври 2019 10:33

Г-жа Райка Славчева – старши учител по френски език в СУ „Св. св.Кирил и Методий“,  с.Сатовча, бе удостоена с високото отличие  „Иновативен учител за
2019 година“.  Инициативата е на екипа „Teaching Alpha“, който за втора поредна година награди учители, вдъхновили и успешно реализирали иновативни методи на обучение в българските училища.

2 Г-жа Славчева впечатли комисията с иновационните методи, които прилага в обучението по френски език. Един от тях е методът на  проектите – една педагогическа технология, която решава актуални  задачи в хода на обучението – една личностно-ориентирана технология, начин за организиране на самостоятелната дейност на учениците, насочена към разработване и реализиране на учебните проекти,  интегриращи в себе си груповите и екипните методи, рефлексивните,  презентационните, изследователските и др. Наградата, която тя получи, е участие в авторитетния Национален  ученически фестивал „Намереното поколение“, който ще се проведе в Националния дворец на културата, гр.София в периода от 24  – 26.01.2020 година. Благодарение на проектно-базираното обучение, г-жа Славчева и нейните ученици печелят национални, международни проекти и награди.

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.