неделя, 7 март 2021

В община Разлог на този етап няма извънредни ситуации във връзка с обилните валежи

Автор
Понеделник, 11 Януари 2021 16:23

Обстановката в Община Разлог в момента е спокойна, няма извънредни ситуации във връзка с обилните валежи. На територията на Община Разлог няма затворени пътища за движение. Съгласно измерванията на дъждомера разположен в Регионалното депо за неопасни отпадъци – Разлог, за периода 8—11 януари са отчетени 62 л.на кв.м.

Всички дежурни екипи в общината следят обстановката. Няма подадени до момента сигнали за наводнения, информират от Гражданска защита - Разлог. Към момента няма и реки, които да са излезли от коритата си и да са предизвикали разливи. Не са регистрирани аварии във водопреносната мрежа на територията, обслужвана от ВиК Разлог.
Ситуацията се следи непрекъснато, като се правят и обходи на някои специфични невралгични точки и се наблюдава нивото на реките преминаващи през града. През есента на 2020г. община Разлог отново изпълни графика за почистване на водните корита и осигуряване на по-голяма проходимост на водата, което при проливни и продължителни количества дъжд, като през последните дни е особено важно.

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2021 Pirin Info. All Rights Reserved.