сряда, 12 август 2020

С ПОЧИТ И В ПАМЕТ! 17 ГОДИНИ ОТ ГОЛЕМИЯ ПОЖАР В МЕСТНОСТТА "БЕТОЛОВОТО" КРАЙ РАЗЛОГ, ПРИ КОЙТО ЗАГИНАХА ТРИМА ЛЕТЦИ И ЕДИН ПОЖАРНИКАР

Автор
Четвъртък, 23 Юли 2020 17:09

Десетки се събраха днес в местността „Бетоловото“ край Разлог, за да отдадат почитта си към загиналите - подполковник Милко Пейковски, майор Николай Радулов, младши лейтенант Бойко Панайотов и полковник Кирил Чамишки. Четиримата мъже намериха смъртта си при гасене на голям горски пожар на 24 юли 2003г., при изпълнение на служебния си дълг. Тогава военен хеликоптер „Ми-17” се разби над мястото на огнената стихия, която бе обхванала гората.

В знак на признателност и почит, пред мемориала беше отслужена литургия, след което венци и цветя поднесоха инж. Красимир Герчев – кмет на Община Разлог, представители на 24-и състав на авиобаза "Крумово", близки на починалите, представители на Военновъздушните сили, представители на Областната дирекция на полицията в Благоевград, служители на Областната пожарна служба и представители на Районна служба "Пожарна" - Разлог.

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.