четвъртък, 9 юли 2020

На първи юни в музея в Разлог - празнично настроение, много вълнение и забавни игри с пособия от миналото

Автор
Понеделник, 01 Юни 2020 13:31

Прекрасен и пъстър празник за децата на Разлог! С много вдъхновение иницатива на Исторически музей гр.Разлог донесе много настроение на малки, големи и още по-големи момичета и момчета!

деца4

По случай Международния ден на детето екипът на  Историческият музей в Разлог подреди витрина с детски играчки от миналото. Гости на музея - деца, родители, баби и дядовци бяха посрещнати с много настроение и празнични емоции от директорът на музея Христина Манова.

"През целия ден раздаваме и балони за всички наши малки посетители при строго спазване на противоепидемични, съобщи г-жа Манова. За малчуганите бе изключително забавно и много интересно да разгледат играчките от миналото на своите баби и прабаби, и много радостно да получат подарък по един цветен балон. 

"Приветствам идеята на ръководството на музея, който днес се превръща в пространство на история и бъдеще", каза кметът на Разлог инж. Красимир Герчев.

В профила на музея социалните мрежи г-жа Манова публикува и интересни архаични фотоси на деца от XX от Разлог и околията.

Честит празник, мили деца!
риририироророо

 

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.