събота, 5 декември 2020

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРКИ НА ОБЩИНСКИЯ КРИЗИСЕН ЩАБ В РАЗЛОГ ЗА СПРАВЯНЕ С КРИЗИСНАТА СИТУАЦИЯ

Автор
Петък, 20 Март 2020 10:22

Общинският кризисен щаб проведе заседание, относно извънредната ситуация на територията на цяла България. Допълнителните мерки, които прие щабът са следните:

1. По предложение на Председателя на кризисния щаб на гр. Разлог инж. Красимир Герчев във връзка със създаването на организация за подкрепа на трудно подвижни възрастни хора, самотно живеещи хора, също така и хора поставени под карантина, да могат да получават пенсията си в къщи от служители на Общинска администрация Разлог и служители на Районна Пощенска станция Разлог. Също така Общинска администрация Разлог ще помага и в пазаруването на болни хора и инвалиди, които нямат възможност да излизат от домовете си. В тази връзка се предоставя телефон, на койот да се приемат заявки, а именно – 0747/80066

2. Във връзка с указанията Националния кризисен щаб и Заповед на министър-председателя на Република България Р-48/17.03.2020г., се определя Иван Шарков от Гражданска защита за координатор по доставките.

3. Служители на РПУ- Разлог и служители от отдел „ЕЧЗ“ – Община Разлог да осъществяват стриктни проверки за спазване на препоръките за ограничаването и събирането на много хора на едно място в ромските квартали в гр. Разлог и с. Баня.

4. Да продължи дейността за хигиенизиране и дезинфекция на територията на населените места в Община Разлог.

 

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.