петък, 10 юли 2020

Ден на личността отбелязаха в СУ "Братя Каназиреви" по идея на ученическия парламент. Преподавателят по БЕЛ Невена Михова - Кирева сред отличените за подражание личности

Автор
Петък, 15 Ноември 2019 14:07

Днес по идея на Ученическия парламент в СУ "Братя Каназиреви" бе отбелязан "Ден на личността". Целта на учениците е да се  разнообрази училищния живот и да провокират младежите да бъдат по-дейни и активни. С интерес и много емоции всички ученици се превърнаха за броени часове в своите идоли - известни учени, изобретатели, спортисти, приказни и анимационни герои, певци, писатели и много други. Най-оригинални и много креативност показаха учениците от 10"б" клас, чиято тема бе " Екипът на Разложката гимназия".

Председателят на Ученическия парламент Десислава Янкова "влезе в обувките" на госпожа Невена Михова - учител по БЕЛ в училището - 

"Избрала съм преподавателя ми по български език и литература - Невена Михова. Тя излъчва увереност, интелигентност и целеустременост. Г-жа Михова е човек за пример, когото аз много уважавам! Днес бях изключително развълнувана, защото се преобразих в моя идеал и се докоснах до него."

Г-жа Михова бе много развълнувана, че някой е избрал да бъде нея за един ден и много щастлива от показаното уважение и обичта и сподели, че се радва, че нейни ученици виждат в свой учител достоен пример за подражание.

"Това е признание за мен, и всички колеги, които отдадено, посветено и с много старание работим и преподаваме в изпълнение на нашата "Мисия образование", каза тя.

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.