петък, 10 юли 2020

Инж. Красимир Герчев встъпи в длъжност с благословия и радушно посрещнат от служители и колеги

Автор
Четвъртък, 14 Ноември 2019 14:06

Днес преди обяд служителите на Оба Разлог посрещнаха пред сградата на община Разлог избраният за трети мандат кмет инж. Красимир Герчев. Спазвайки старата българска традиция - с хляб и сол му пожелаха много нови успехи, и заедно да продължават да работят за развитието на общината. Кметът отправи своите поздравления към колегите си, и им благодари за старанията и усилията да служат на хората на Разлог, като пример посочи, че през изминалата година са одобрени и изпълнени и успешно усвоени средства за 19 проекта за различни сектори - инфраструктура, социални дейности и др.
Герчев питкаВлизам в третия мандат натоварен с отговорността за високия вот, който получих на изборите, а това задължава. Да бъда още по-старателен и отговорен, както аз така и администрацията в доброто управление и работа за оббщина Разлог", каза кметът. "Ще се постарая да спечеля доверието и на тези, които не гласуваха за мен, защото те, както и опозицията са моят коректив за работата, за това, което предстои да се свърши, или досега не е направено добре", допълни още инж. Герчев.
Митроолит

На официалното встъпване в длъжност на кмета на Разлог инж. Герчев присъства и Негово Високо преосвещенство митрополит Серафим, който отслужи празнична литургия за здраве и успех и пожела успешно служение на хората, и допринасяне на още ползи за развитието на община Разлог. Митрополитът подари и библия на инж. Красимир Герчев с пожелание божието слово да го следва и напътства в работните му дела.

Сред първите му работни дела са подготовка на новият бюджет, структурни промени, които са свързани с необходимост от подобряване работата в някои звена в общината, както и комуникация с НСОРБ относно такса "депониране" що се отнася до битовите отпадъци. С таксата общините се задължават да отчисляват пари за всеки тон депониран отпадък, като средствата могат да се използват целево за бъдещи съоръжения за управление на отпадъците.

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.