сряда, 3 юни 2020

КРАСИМИР ГЕРЧЕВ: ОБНОВЕНИ И КРАСИВИ СА ГОРНО ДРАГЛИЩЕ И ДОБЪРСКО

Автор
Понеделник, 21 Октомври 2019 17:13

Стефка Пукнева, магистър по енергиен менджмънт, учител по астрономия и физика е кандидатът за кмет на Горно Драглище на ПП ГЕПБ – нова кандидатура!

Илиян Джунев е отново кандидатът за кмет на Добърско

В препълнената зала в Горно Драглище се състоя срещата на кандидатите на ПП ГЕРБ, която откри Гергана Костова, кандидат за общински съветник на ПП ГЕРБ и даде думата на д-р Мария Копанарова, общински координатор на ПП ГЕРБ.

Д-р Мария Копанарова поздрави жителите на селото и представи листата за общински съветници. „Ние имаме шанс да имаме добър кмет на община Разлог. – каза д-р Копанарова. – С грижа за всички населени места и за всеки човек. И на мене ми лесно, защото само ще ви помоля да отидете да гласувате. Защото всичко, което е направено от община Разлог под ръководството на Красимир Герчев като кмет е пред очите ни.“
DSC06834Красимир Герчев благодари на жителите на Горно Драглище, че са отделили от свободното си време и направи анализ на последните четири години за жителите на общината и селото в областта на здравеопзаването, социалните грижи, екологията – за рекултивираното старо сметище и изчистването на въздуха, подобряване на сметоизвозването и чистотата чрез осигуряване на контейнери. "Съвместно с Бойчо Пукнев – директора на училището направихме от невъзможното възможно да има в селото защитено училище.- каза още Красимир Герчев. - Направихме много по благоустрояването, улиците, но и познавам проблемите, които се нуждаят от решение и поетапно ще ги решаваме, а именно подкрепа за доизграждане на новия храм „ Св. Св. Йоаким и Анна“, разработване на проект за енергийна ефективност на Дома за възрастни хора с увреждания, изграждане на многофункционална спортна площадка." - каза още кандидатът за кмет на община Разлог.
геритоКандидатът за кмет Стефка Пукнева с огромно вълнение застана пред своите съграждани и сподели радостта, че може да работи заедно с тях за просперитета на своето родно село. "Село Горно Драглище е моят дом и ще се старая с вашата подкрепа да го направим красив и добър дом за нашите деца. - каза Стефка Пукнева. - Имам амбицията да работя за вас, за нашето красиво село. Свикнала съм да работя в екип, разчитам на вас, жителите на село Горно Драглище."

В Добърско, в препълнената зала на читалището се проведе срещата, на която присъстваха Красмир Герчев, д-р Копанарова, д-р Емил Тончев и голяма част от кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ.

Срещата откри д-р Копанарова и благодари на жителите на Добърско за активността и тяхната добронамереност. Представи листата и даде думата на кандидата за кмет Илиян Джунев, който направи задълбочен анализ на проблемите и постигнатото в селото, но и с надежда, че проблемите са решими в екип с кмета на община Разлог Красимир Герчев и Общински съвет Разлог.

"Направихме много за Добърско, но основното е, че запазихме Добърско като религиозна и културна дестинация. - каза Красимир Герчев. - Винаги сме оказвали подкрепа на талантливите формации на Добърско между които - живите човешки съкровища, предстои да се рехабилитира пътят Горно Драглище – село Добърско.
dzunevСъс срок постоянен е чистотата, благоустрояването, здравеопазване, социална защита, социалния патронаж, планираме да се изгради спортна детска площадка и стабилизира работата на ВиК мрежата." - каза още Красимир Герчев.

Срещите продължават и програмата за развитие на община Разлог през следващите четири години се обогатява с идеи и предложения на жителите на община Разлог.

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.