събота, 16 ноември 2019

Ученици от Професионалната гимназия по машиностроене в турският град Бурса гостуваха на кмета на община Гърмен и връстници от с. Долно Дряново

Автор
Сряда, 10 Юли 2019 12:23

Днес на гости на кмета на община Гърмен бяха ученици от Професионалната гимназия по машиностроене в турският град Бурса и ОбУ „Христо Ботев“ – Долно Дряново по проект „Различни но заедно“ по Еразъм +, Младежки обмен.
Кметът на общината Минка Капитанова запозна младежите  и ръководителите им със забележителностите на община - богати природни дадености, минерална вода и интересни исторически дадености. Гостите от Бурса бяха запознати и с развитието на общината през последните години, като туристическа дестинация избирана от много български и чуждестранни туристи, еко пътеки и места за отдих, както и паметници на културата. 
В духа на приятелство и сътрудничетво кметът г-жа Капитанова подари символични подаръци на гостите,  които да им напомнят за община Гърмен и пренесат духа, историята и културата на Гърмен в родната им страна и в град Бурса.
Учениците и ръководителите изказаха своите благодарности за топлото посрещане от страна на кметът на общината  г-жа Капитанова и създадената отлична атмосфера на диалогичност, партньорство и съвместна работа.

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2019 Pirin Info. All Rights Reserved.