понеделник, 30 ноември 2020

В община Белица отново се строи - успешно спечелен проект за Изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детската градина" в село Горно Краище

Автор
Четвъртък, 12 Ноември 2020 14:25

Днес кметът на община Белица Радослав Ревански съобщи добрата новина, че МОН е одобрило за финансиране проект за „ Изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детската градина" в село Горно Краище.
С изключително  задоволство и удовлетворение от перфектно изпълнените стъпки по подготовка и реализация на проектната документация г-н Ревански оповести вестта за поредният изпълнен ангажимент. Година, след като стана за втори път кмет на община Белица той показа, че работи с постоянство и отдаденост в името на успешно осъществени проекти, които водят до предлагане на най-добрите условия за живот и отглеждане на деца в малката община.

Проектът е на стойност 600 хил. лв., а основната му цел е да се създаде благоприятна среда и необходимите съвременни условия за малчуганите в селото. За намаляване на недостига на места и осигуряване на здравословна физическа среда за осъществяване на отглеждане, възпитание и обучение на децата в детското заведение.

„ Всяко дете има свещеното право да играе, да ходи на училище, да се обучава в създадени добри условия за занимания и учение, и ние възрастните сме длъжни да му осигурим правилната среда за това, в която то да се учи и расте здраво и щастливо“, коментира кметът на Белица Радослав Ревански.

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.