понеделник, 30 ноември 2020

"Бъдещето на Младежко ДПС е днес!" Обръщение на Илхан Кючук председател на младежкото ДПС послучай 22 години от учредяването на организацията

Автор
Неделя, 01 Ноември 2020 11:32


       Обръщение на Илхан Кючюк - председател на Младежко ДПС по повод 22-рия рожден                                                                         ден на организацията.               

                                                                         

Скъпи приятели,
На 1 ноември се навършват 22 години от учредяването на Младежко ДПС.
Този рожден ден е по-различен, защото няма да го празнуваме хиляди събрани на едно място. Заедността като представа за човешката близост, сега се трансформира в контакт с електронните устройства. Телефонът и компютърът замениха общуването очи в очи, да се надяваме за кратко.
Въпреки това Заедността като концепция за живот е част от нашето съществуване и остава жива. Тя е част от един различен възглед за младия човек, който го прави съпричастен с хората, споделящ неговите идеи и убеждения.
Ето защо сърдечно благодаря на д-р Доган, че ни даде възможност да живеем ЗАЕДНО. Да израстваме всекидневно както в политически, така и в чисто човешки план.
Благодаря на г-н Карадайъ, че като първи председател на Младежко ДПС положи основите на дългия път на най-голямата младежка организация в Европа. Благодаря и на всички наши приятели, които допринесоха за това, което сме днес.
Въпреки глобалната затвотреност, ние оставаме отворени към света, защото съпричастността и отговорността са нашето ДНК. Защото сме доказвали, че сме не само част от модерното българско общество, ние участваме активно в неговото съграждане.
Продължаваме да гледаме на света с оптимизъм и сме готови да създаваме свят на възможностите.
Тези 22 години невинаги са били лесни, често пъти нашата ценностна система е била подлагана на изпитания, но сме устоявали. За разлика от други ние дълбоко осъзнаваме, че бъдещето не ни принадлежи, ако не работим усърдно за него днес.
Ако инвестираме в образование и наука, ако споделяме опит и сме подготвени за утрешния ден сами ще оценим този път на модерното движение. За тези 22 години осъзнахме, че препятствията идват при нас, за да бъдат преодолявани.

И ако ме питате какво пожелавам на движението утре - ще отговоря така: Бъдещето на Младежко ДПС е днес!
Честит рожден ден!
Искрено Ваш,
Илхан

644460

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.